Waarom Brandimpact?

Heb je ooit het gevoel gehad dat marketingbureaus meer bezig zijn met hun eigen groei dan met die van jouw bedrijf? Dat ze pakketten verkopen zonder echt naar jouw specifieke behoeften te kijken? Dat gevoel kennen we maar al te goed. Het was de drijvende kracht achter de oprichting van Brandimpact.

Bij Brandimpact staat een holistische aanpak centraal. We richten ons op de meest impactvolle strategieën en plaatsen jouw groei op de eerste plaats. Ons doel? Het maximale uit jouw marketingbudget halen en jouw doelstellingen realiseren.

Met jarenlange ervaring in de marketingwereld weten we wat werkt en wat niet. Toch blijven we bescheiden en open voor nieuwe ideeën. We leren constant bij en passen onze strategieën aan op basis van de nieuwste inzichten en technieken.

Een hart voor de planeet

We doen niet alleen bedrijven groeien, ook bomen! 🌱

Samen kunnen we een groenere wereld creëren. Daarom steunen we het prachtige initiatief van Retopia.world (Go Forest & Arne Quinze)! 🙏

Et voila, sinds 2023 planten we nu iedere maand 185 m2 aan bomen voor het Atlantisch regenwoud in Brazilië. Hupla! 🇧🇷

Waarom? Omdat duurzaamheid centraal staat bij Brandimpact.

Você também, certo?

Da's Portugees voor; Bij jou toch ook?

De Brandimpact tribe

Bij ons gaat het niet alleen om het resultaat, maar ook om onze mensen.
Ze zijn meer dan werknemers,
ze zijn onze familie en de kern van ons succes!

Maak kennis met het team

Thibo Christiaens
Founder & Chief Growth Officer

Thibo, oprichter van Brandimpact, is een meester in het optimaliseren van marketingbudgetten. Na de kantooruren koestert hij de droom om de volgende Pink Floyd band te starten.

Laurent Jansseune
Growth Lead

Laurent, onze allereerste collega, tackelt elke uitdaging met een glimlach. Off-duty, is hij ook DJ, producer en kattenliefhebber.

Jules Muylaert
Growth Lead

Jules, de king van data, de prins van de conversie! Zijn communicatievaardigheden & overontwikkeld analytisch oog zijn ongeëvenaard. In het weekend maakt hij graag impact op de dansvloer.

Isabeau Van de Kerckhove
Growth Marketeer

Isabeau, met 5+ jaar ervaring in B2B digitale marketing, schittert in klantinterviews met haar charmante telefoonstem. Muziekvirtuoos en Eurovisie-trivia queen buiten de kantooruren.

Korneel Blomme
Groei Strateeg

Al 8 jaar is Korneel gericht op groei mét resultaat. Met deze mindset helpt hij dagelijks KMO’s met de grootste glimlach. Ahja btw, hij is ook zot van LinkedIn & de Buffalo’s

Bono
Office Dog

Bono is ondertussen 2 jaar geworden en steekt af en toe een pootje toe bij onze campagnes.

Amber Van Renterghem
Digital Creative

Amber, onze Digital Creative, is een koffieliefhebber, gewichthefster, en maker van prachtige juwelen. Een echte krachtpatser in creativiteit!

Dolores Uytterhaegen
Digital Project Manager

Dolores, onze structuurkoningin op kantoor, transformeert na werktijd in een yogi en avonturierster. Plant even graag trips als takenlijstjes!

Laurens Goethals
Creatief Strateeg

Laurens, onze creatief strateeg en woordkunstenaar, blinkt uit in B2B copywriting. In zijn vrije tijd? Een relaxte muziekgeek.

Wil jij onze groei versnellen?

B2B Marketing Expert

Solliciteer

Digital Marketeer

Solliciteer
Niet gevonden wat je zocht?
Of nog niet duidelijk welke richting je uit wilt?

Start jouw groeiversnelling met een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens de strategy call ontdek je…

Hoe je sneller kan groeien
Hoe je voorspelbare- en schaalbare groei realiseert
Hoe je je concurrenten voorblijft