Brandimpact lanceert Marketing School in Gent

Woensdagavond 20 december 2017 organiseert Brandimpact een gratis opleidingssessie rond het potentieel van digitale marketing voor jouw bedrijf. Omdat we sterk overtuigd zijn van de kwaliteit van alle opleidingsmodules, willen we zaakvoerders uitnodigen om samen met hun marketing verantwoordelijken deze gratis sessie te komen bijwonen in Gent.

Betaalbare opleidingsmodules met actionable insights voor jouw digitale marketing strategie

Met deze opleidingen willen we een alternatief bieden voor bestaande opleidingen die vaak zeer inspirerend zijn, maar waarvan je vaak naar huis terugkeert zonder veel “actionable insights”. Deze opleidingen zijn vaak duur en wij geloven dat dit anders kan. Onze opeenvolgende opleidingen kan je ook modulair volgen. Dit betekent dat je je kan inschrijven voor de onderdelen waarin je persoonlijk meer geïnteresseerd bent of waarin je jezelf wenst bij te scholen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je na elke sessie voldoende materie meekrijgt om meteen in de praktijk toe te passen.

Gericht op ondernemers en marketing verantwoordelijken

We starten op 20 december met een gratis strategische sessie waarop we uit de doeken doen wat de mogelijkheden van digitale marketing zijn voor jouw bedrijf. Hierbij mikken we voornamelijk op ondernemers en in-house marketeers. Ook andere geïnteresseerden die professioneel met marketing in aanraking komen of dat in de toekomst meer zouden willen, zijn uiteraard ook welkom op het evenement.

Schrijf je snel in voor de gratis sessie

Bezoek nu de website van Marketing School of schrijf je meteen gratis in voor meer informatie. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *
Name*
Email*
Website