Hoe we werken

Is uw Business klaar voor het
Brandimpact Succesmodel?


Attraction strategy
Hoe bereikt u nieuwe potentiële klanten?

Nurturing strategy
Hoe transformeert u potentiële klanten tot prospects?

Performance strategy
Hoe overtuigt u prospects om een aankoop te doen?

Retention strategy
Hoe verhoogt u de ‘Customer Lifetime Value’ van uw klanten?

Growth strategy
Hoe kunt u een ‘virale groei’ bewerkstelligen via uw klanten?

Waarom dit marketing model uw bedrijf laat groeien…

Zelden wordt online marketing strategisch ingezet bij bedrijven. Alle marketing kanalen worden los door elkaar gebruikt zonder een doordacht plan.

Dit resulteert vaak in frustraties van de werkgever die geen resultaten kan plaatsen tegenover de marketing inspanningen.

Sterker nog: “Zonder plan geloven we dat de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingen zelfs nooit gehaald kunnen worden.”

Daarom raden we elk bedrijf aan om op zijn minst eens te luisteren bij experten hoe zo een plan er kan uit zien voor uw business.

Al snel zal het duidelijk worden welk potentieel u vandaag laat liggen.

De focus bij Brandimpact ligt steeds bij de meest efficiënte strategieën om tegen de laagste kost, de grootste winst te kunnen halen.

Wenst u een Freelance Online Marketing Consultant
voor uw business?

Wees uw concurrenten een stap voor en start vandaag met uw digitale transformatie.

Extern
consultancy

U werkt niet met in-house marketeers en wenst uw marketing uit te besteden? Wij maken voor u een strategie op, voeren het uit én werken samen met de juiste partners om uw marketing-doelstellingen te bereiken.

In house
consultancy

Wij begeleiden uw on-line marketeer om uw (online) marketing doelstellingen te bereiken door middel van advies, training en opvolging. Hiervoor komen wij op regelmatige basis, bij u op kantoor, samenwerken met uw marketing verantwoordelijke.

Workshops
en trainingen

U wenst zelf opleiding te volgen of u wil uw marketingverantwoordelijke laten opleiden? Kies voor een opleidingstraject op maat of schrijf je in voor één van onze workshops die we op regelmatige basis organiseren.

Eén aanspreekpunt voor uw totale marketingstrategie

Om met een sterk verhaal naar buiten te kunnen komen is het belangrijk dat de klant, die via de verschillende kanalen in contact komt met uw bedrijf, overal de juiste boodschap te zien krijgt. We sturen de klant namelijk het best doorheen de opgemaakte customer journey als alle marketingkanalen perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij geloven dat dit alleen maar kan als hiervoor een overkoepelende marketingstrategie wordt bedacht.

Wat we in onze sector vaak tegen komen is dat er voor de verschillende marketingkanalen met andere partners wordt gewerkt die onderling niet met elkaar communiceren. Dit kan een bedrijf een hoop geld en tijd kosten. Om die reden streven wij ernaar om als marketingbureau als één aanspreekpunt te fungeren, dat op zijn beurt alle communicatie voert met partners zoals web developers, pr-bureaus, mediabedrijven enz…

Op die manier wordt er gebouwd aan een gestroomlijnd marketingverhaal én hoeft u met maar 1 contactpersoon te communiceren om uw totale marketing aan te sturen.

Claim uw 60 minuten gratis consultancy.

Luister naar alle mogelijkheden voor uw business en start met groeien.

Afspraak plannen